Jäsenyystyypit

Kiinteistöalan hallitusammattilainen

Kiinteistöalan hallitusammattilaisella on oltava kyky asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallituksen puheenjohtajatehtäviin sekä riittävä osaaminen kiinteistöalan toimintatapoihin, hyvään hallintotapaan ja lainsäädäntöön.

Kiinteistöalan hallitusammattilaisen tiedot merkitään julkiseen rekisteriin Akhan verkkosivuille.

Kiinteistöalan hallitusasiantuntija

Kiinteistöalan hallitusasiantuntijalla on oltava kyky hallitustyöskentelyyn asunto- ja kiinteistöyhtiöissä, hyvän hallintotavan tuntemus ja todennettu osaaminen omalla erityisalueellaan konsulttina ja asiantuntijana toimimiseen.

Kiinteistöalan hallitusasiantuntijan tiedot merkitään julkiseen rekisteriin Akhan verkkosivuille.

Kiinteistöalan hallitusjäsen

Jos olet asunto- tai kiinteistöyhtiössä hallituksen jäsenenä, puheenjohtajana tai olet kiinnostunut kehittymään tulevaksi hallituksen jäseneksi, voit ilmoittautua AKHAn hallitusjäsenrekisteriin.

Kiinteistöalan hallitusjäsenellä on oltava kyky ja halu kehittää oman yhtiönsä hallitustyöskentelyä.

Kiinteistöalan hallitusjäsenen tiedot merkitään Akhan sisäiseen ei-julkiseen rekisteriin.

Kannatusjäsen

Yhdistyksellä voi olla myös kannatusjäseniä. Kannatusjäsen saa näkyvyyttä Akhan järjestämissä tilaisuuksissa ja verkkosivuilla.

Alueellinen yhdistys

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä myös alueellinen yhdistys, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja jonka säännöt yhdistys hyväksyy. Alueellisen yhdistyksen jäsenet voidaan hyväksyä edellä mainittuihin yhdistyksen ylläpitämiin valtakunnallisiin rekistereihin.