AKHA ry

AKHA ry on johtava asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallinnan ja hallitustyöskentelyn osaamisverkosto. Tavoitteenamme on lisätä hallitustyön arvostusta ja parantaa sen tuloksia kehittämällä osaamista sekä yhdistämällä ja jakamalla alaa koskevaa tietoa.

AKHA edistää hyvää, ammattimaista ja eettisesti korkeatasoista asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitustyöskentelyä sekä kehittää jäsentensä ammattitaitoa hallitustyöskentelyssä. Se myös lähentää asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten ja yhteiskunnan muiden vaikuttajien toimia toisiinsa, lisää ymmärrystä ja yhtenäistää eri osapuolien välisiä tavoitteita.

Yhdistys järjestää tiedotus- ja koulutustilaisuuksia sekä pitää yhteyttä alan viranomaisiin ja järjestöihin. Olemme muun muassa solmineet yhteistyösopimuksen Suomen Isännöintiliitto ry:n kanssa.

Mistä jäseniä hallitukseen?

AKHA ylläpitää hallitusammattilaisten rekisteriä hallitustyöskentelyn ammattilaisista, jotka ovat valmiita avustamaan asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallituksia sekä tarvittaessa osallistumaan hallitustyöskentelyyn. Jatkuvasti kasvava rekisteri koostuu AKHAn hallituksen hyväksymistä asiantuntijoista.

Lisäksi AKHA ylläpitää hallitusjäsenrekisteriä, johon voivat liittyä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallituksen jäsenet, puheenjohtajat ja muutoin hallitustyöskentelystä kiinnostuneet henkilöt, jotka haluavat vaikuttaa, kehittää hallitustyöskentelyä ja kouluttautua ottamaan vastuuta omassa taloyhtiössään.

Miksi valita Akhan ammattilainen?

Asunto- ja kiinteistöyhtiön hallitukselle tärkeät asiat ovat myös AKHAn tavoitteita:

• Todellisten tarpeiden tiedostaminen ja ratkaisut ongelmiin
• Kiinteistön elinkaaritaloudellinen hoito
• Vaikuttaminen asiakaslähtöisen isännöinnin toteutumiseen
• Hyvin hoidettu kiinteistö

Sähköinen esite

Lue täällä sähköinen esitteemme:

https://www.esitteemme.fi/AKHA-ry/WebView/