Susu Tossavainen

AIT, JET, kiinteistönpidon erikoistumisopinnot, auktorisoitu isännöitsijä

041-3185454
susu.tossavainen@isannointioy.fi

Esittely

Päätoiminen isännöinti. Erityisosaamisalueina kouluttaminen ja konsultointi, hallinto, taloteknisen korjausten koordinointi. Olen halukas konsultoimaan ja toiminaan asiantuntijana erityisosaamisalueeni tehtävissä.

Koulutus

2020 Tradenomi, liiketalouden koulutusohjelma 2014 Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET) 2007 Johtavan Ammatti-Isännöitisjän tutkinto (AIT) 2004 Kiinteistöpidon erikoistumisopinnot 2003 Isännöitsijän ammattitutkinto 1996 Merkonomi

Työkokemus

Päätoimisena isännöitsijänä olen toiminut vuodesta 2004. Vastuullani on ollut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, osakeyhtiömuotoisia liike- ja teollisuusrakennuksia, sekä palveluyhtiöitä; kuten vuokra- ja tukiasumista tuottavia kiinteistöjä. Isännöintitehtävissä työkokemusta ovat kartuttaneet useat talotekniset saneeraukset, palvelutuottajien kilpailutukset, vahinkotapahtumat sekä moninaiset asiakaspalvelutilanteet. Oma isännöintialan yritys vuodesta 2019 alkaen.

Luottamustoimet

Pirkanmaan Kiinteistöviesti-lehden toimitusneuvoston jäsen v. 2006 alk. Isännöitsijän ammattitutkinnon uudistamistyöryhmän jäsen 2007-2008. Isännöitsijän ammattitutkinnon näyttöjen vastaanottaja 2008-2009. Isännöinnin asiantuntijakouluttajana TAKK 2015 alk. iat-koulutukset, jatkuu. Isännöinnin asiantuntijakouluttajana Kiinko 2017 alk. huoltokirja- ja iat-koulutukset, jatkuu. Isännöinti- ja kiinteistönvälitysalojen tutkintotoimikunta, Opetushallitus, 8/2016 - 1/2017.

Toiminta-alueet

  • Pirkanmaa

Osaamisalueet

  • Isännöinti
  • Korjausrakentaminen
  • Talotekniikka

Linkit

Tarjouspyyntö – Susu Tossavainen

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.