Simo Aravuori

Työsuojeluvaltuutettu, kouluttaja, työyhteisösovittelija

0407198064
simo.aravuori@gmail.com

Esittely

Olen toiminut pitkään eri taloyhtiöiden hallituksen jäsenenä ja erityisesti puheenjohtajana. Hallituksien ja isännöitsijän tehtäväkenttä ja toiminta ovat minulle tuttuja. Osallistun myös alan koulutustilaisuuksiin. Minulla on laaja kokemus erilaisten hankkeiden käytännön toteuttamisesta ja taloyhtiöiden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Työssäni tuen ihmisiä ja autan ongelmien ratkaisemisessa. Kehitän toimintaa, osallistun kokouksiin ja ja toimin puheenjohtajana. Taustani yhteiskuntaopin ja psykologian opettajana tuo minulle taustatietoa ja ymmärrystä taloyhtiön toiminnasta sekä myös apua ihmisten kanssa toimimiseen. Olen pätevä ja kokenut työyhteisösovittelija ja minulla on näkemystä myös sovittelun työkalujen käyttämiseen taloyhtiöpuolella, Lisäksi minulla on kokemusta asuntojen vuokraamisesta ja vuokralaisten kanssa toimimisesta yli 10 vuoden ajalta. 2019 ISTO Etelä-Suomi myönsi minulle kunniakirjan "Vuoden hallituksen puheenjohtaja".

Koulutus

FM, työhyvinvointikouluttaja, työyhteisösovittelija.

Työkokemus

Historian, yhteiskuntaopin ja psykologian opettaja, päätoiminen työsuojeluvaltuutettu, työhyvinvointikortti-kouluttaja, työyhteisösovittelija.

Luottamustoimet

Olen toiminut monien taloyhtiöiden hallituksessa ja tällä hetkellä toimin kolmen taloyhtiön puheenjohtajana. Puheenjohtajakokemusta minulla on noin 30 vuotta eri yhtiöistä, päälle vielä vuosia kokemusta hallituksen jäsenenä toimimisesta. Minulla on kokemusta erilaisista ja eri kokoisista taloyhtiöistä. Minut on valittu työpaikalla luottamusmieheksi ja työsuojeluvaltuutetuksi. Olen toiminut vuosia työsuojelun yhteistoimintaelimien vetäjänä ja nyt olen kunnan yhteistoimintaelimen puheenjohtaja.

Toiminta-alueet

  • Pääkaupunkiseutu
  • Uusimaa

Osaamisalueet

  • Hallinnon kehittäminen
  • Korjausrakentaminen
  • Strateginen johtaminen
  • Taloyhtiösovittelu
  • Vuokraustoiminta

Linkit

Tarjouspyyntö – Simo Aravuori

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.