Simo Aravuori

Työsuojeluvaltuutettu, kouluttaja, työyhteisösovittelija

0407198064
simo.aravuori@gmail.com

Esittely

Olen toiminut yhteensä noin 30 vuotta eri taloyhtiöiden hallituksen jäsenenä ja erityisesti puheenjohtajana. Hallituksien ja isännöitsijän tehtäväkenttä ja toiminta ovat minulle tuttuja. Osallistun myös alan koulutustilaisuuksiin. Minulla on runsaasti kokemusta erilaisten hankkeiden käytännön toteuttamisesta ja taloyhtiöiden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Päivätyössäni tuen ihmisiä ja autan ongelmien ratkaisussa. Erilaisissa ryhmissä toimiminen ja kehittäminen on minulle arkipäivää. Taustani yhteiskuntaopin ja psykologian opettajana tuo minulle taustatietoa ja ymmärrystä taloyhtiön toiminnasta sekä myös apua ihmisten kanssa toimimiseen. Olen pätevä ja kokenut työyhteisösovittelija ja minulla on näkemystä myös sovittelun työkalujen käyttämiseen taloyhtiöpuolella, Lisäksi minulla on kokemusta asuntojen vuokraamisesta ja omien vuokralaisten kanssa toimimisesta yli 10 vuoden ajalta. 2019 ISTO Etelä-Suomi myönsi minulle kunniakirjan "Vuoden hallituksen puheenjohtaja".

Koulutus

FM, työhyvinvointikouluttaja, työyhteisösovittelija.

Työkokemus

Historian, yhteiskuntaopin ja psykologian opettaja, päätoiminen työsuojeluvaltuutettu, työhyvinvointikortti-kouluttaja, työyhteisösovittelija.

Luottamustoimet

Olen toiminut lähes kymmenen eri taloyhtiön hallituksessa ja tällä hetkellä toimin kolmen taloyhtiön puheenjohtajana. Puheenjohtajakokemusta minulla on noin 30 vuotta eri yhtiöistä, päälle vielä vuosia kokemusta hallituksen jäsenenä toimimisesta. Olen toiminut niin pienissä kuin suurissa yhtiöissä, niin kerrostaloissa kuin rivitaloyhtiössäkin.

Toiminta-alueet

  • Pääkaupunkiseutu
  • Uusimaa

Osaamisalueet

  • Hallinnon kehittäminen
  • Korjausrakentaminen
  • Strateginen johtaminen
  • Taloyhtiösovittelu
  • Vuokraustoiminta

Linkit

Tarjouspyyntö – Simo Aravuori

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.