Simo Aravuori

Työsuojeluvaltuutettu, kouluttaja, työyhteisösovittelija

0407198064
simo.aravuori@gmail.com

Esittely

Olen toiminut pitkään eri taloyhtiöiden hallituksissa erityisesti puheenjohtajana. Hallituksien ja isännöitsijän tehtäväkenttä ja toiminta ovat minulle tuttuja. Osallistun säännöllisesti koulutustilaisuuksiin. Minulla on laaja kokemus erilaisten hankkeiden käytännön toteuttamisesta ja taloyhtiöiden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Päivätyössäni tuen ihmisiä ja autan ongelmien ratkaisemisessa. Toimin kehittäjänä, kouluttajana ja työryhmien jäsenenä ja vetäjänä. Taustani yhteiskuntaopin ja psykologian opettajana tuo minulle taustatietoa ja ymmärrystä taloyhtiön toiminnasta sekä myös apua ihmisten kanssa toimimiseen. Olen pätevä ja kokenut työyhteisösovittelija ja minulla on näkemystä myös sovittelun työkalujen käyttämiseen taloyhtiöpuolella, Lisäksi minulla on kokemusta asuntojen vuokraamisesta ja vuokralaisten kanssa toimimisesta 15 vuoden ajalta. 2019 ISTO Etelä-Suomi myönsi minulle kunniakirjan "Vuoden hallituksen puheenjohtaja".

Koulutus

FM, työhyvinvointikouluttaja, työyhteisösovittelija. Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä – HTHJPLUS. Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen - HTHJ®.

Työkokemus

Historian, yhteiskuntaopin ja psykologian opettaja, päätoiminen työsuojeluvaltuutettu, työhyvinvointikortti-kouluttaja, työyhteisösovittelija. Yli 30 vuotta hallituskokemusta lukuisista taloyhtiöistä.

Luottamustoimet

Olen toiminut monien taloyhtiöiden hallituksessa ja tällä hetkellä toimin neljän taloyhtiön puheenjohtajana. Puheenjohtajakokemusta minulla on noin 30 vuotta eri yhtiöistä, lisäksi vuosia eri hallituksien jäsenyyksistä. Minulla on kokemusta erilaisista ja eri kokoisista taloyhtiöistä. Minut on valittu työpaikalla luottamusmieheksi ja työsuojeluvaltuutetuksi. Olen toiminut vuosia työsuojelun yhteistoimintaelimien puheenjohtaja nyt olen kunnan yhteistoimintaelimen puheenjohtaja.

Toiminta-alueet

 • Pääkaupunkiseutu
 • Kanta-Häme
 • Päijät-Häme
 • Uusimaa

Osaamisalueet

 • Hallinnon kehittäminen
 • Korjausrakentaminen
 • Strateginen johtaminen
 • Taloyhtiösovittelu
 • Vuokraustoiminta

Linkit

Tarjouspyyntö – Simo Aravuori

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
  Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.