Sami Kuivalainen

Palvelupäällikkö

0500674044
posti@samikuivalainen.fi

Esittely

Toimin kiinteistöalalla suurella sydämellä. Aikaisempi toimintani isojen vuokrataloyhtiöiden isännöitsijän tehtävissä on antanut monipuolisen näkemyksen ja kokemuksen johdonmukaisesta yhtiön ylläpidosta. Minulla on vahva ja monipuolinen kokemus yhtiöhallinnosta ja korjaushankkeista Kiinteistö Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Koulutus

Tekninen peruskoulutus. Isännöintialan tutkinnot; ITS Isännöitsijän koulutus ja tutkinto AIT Johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto Kiinteistöalan tutkinnot FMA Projektipäällikkö koulutus ja tutkinto Hallitustyöskentelyn koulutus HTHJ - Hyväksytty Taloyhtiön Hallituksen Jäsenen HTHJPLUS - Hallituksen Puheenjohtajana taloyhtiössä

Työkokemus

Vuokratalojen isännöintiä n. 12 vuotta. Kiinteistö OY hallituksen puheenjohtaja n. 9 vuotta. Toimitilojen ylläpitovastuuta n. 9 vuotta.

Luottamustoimet

Kiinteistö OY hallituksen puheenjohtaja n. 9 vuotta.

Toiminta-alueet

  • Pääkaupunkiseutu

Osaamisalueet

  • Hallinnon kehittäminen
  • Isännöinti
  • Strateginen johtaminen
  • Toiminnantarkastus
  • Vuokraustoiminta

Linkit

Tarjouspyyntö – Sami Kuivalainen

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.