Petri Saukkonen

Rakennusinsinööri

050-3137434
petri.saukkonen@primaplan.fi

Esittely

Olen tehnyt pitkän työuran korjausrakentamisen parissa ja tarjoan osaamistani sitä tarvitsevien käyttöön. Olen siirtymässä hankkeiden vetämisestä enemmän asiantuntijatehtäviin.

Koulutus

Rakennusinsinööri -92 Lisäkoulutus RAP rakennuttajan pätevyys sekä asbestikartoittajan tutkinto.

Työkokemus

Olen työskennellyt talonrakennusinsinööriksi valmistumisen jälkeen (-92) päätoimenani asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden korjausrakentamisen tuotanto-, valvonta-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja asiantuntijatehtävät. Olen johtanut työurallani n. 100 linjasaneerausta, mm Suomen suurimman linjasaneerauksen (654as/38000m2) Lisäksi olen toiminut rkm-koulutuksen erikoistuntiopettajana aineina korjausrakentamisen perusteet ja tuotannon ohjaus.

Luottamustoimet

Olen yli 30 vuotta (lähes päivittäin) työskennellyt As Oy:den hallitusten kanssa korjaushankkeissa. Tunnen asunto-osakeyhtiölain ja sen mukaiset toimintamallit ja päätöksentekomenettelyn hyvin.

Toiminta-alueet

  • Pääkaupunkiseutu

Osaamisalueet

  • Korjausrakentaminen

Tarjouspyyntö – Petri Saukkonen

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.