Pasi Taponen

Rakennuttajakonsultti

0405390429
pasi.taponen@gmail.com

Esittely

Korjausrakentamisen vankkaa kokemusta Tilaajapuolelta niin hallituksen jäsenen, osakkaan, isännöitsijän ja konsultin rooleissa. Rakennushankkeiden projektinjohto, suunnittelun ohjaaminen, kuntotutkimukset, rakennuttaminen, sopimustekniikka ja rakennusaikainen valvonta yrityksen Rakennuttajatoimisto Corro Oy kautta. Taloyhtiön hallitusten ja päättäjien avustaminen mm. hallitustyöskentely, hallinnon ja talouden järjestelyt, korjaushankkeiden aikatauluttaminen, kunnossapitotarveselvityksen laatiminen, palvelusopimuksien kilpailuttaminen, isännöinnin kilpailuttaminen, yhtiökokouksien puheenjohtajan tehtävät, yhtiön tilojen käyttötarkoituksien kehittäminen, kokouskäyntäntöjen tehostaminen sekä tulo- ja menopuolen optimointi taloyhtiössä Y-tunnuksen kautta. Halukas toimimaan asiantuntijatehtävissä ja hallituksen jäsenenä/puheenjohtajana tai ulkopuolisena avustaja pääkaupunkiseudun Asunto-osakeyhtiöissä.

Koulutus

Insinööri, rakennustekniikka (AMK) Isännöitsijän ammattitutkinto, IAT Korjaushankkeen rakennuttaminen RAP (Kiinko) Rakennusterveysasiantuntija RTA (käynnissä)

Luottamustoimet

Toimin tällä hetkellä neljän taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana kantakaupungissa Helsingissä. Kokemusta yli 10 vuotta

Toiminta-alueet

  • Pääkaupunkiseutu

Osaamisalueet

  • Energiatehokkuus
  • Hallinnon kehittäminen
  • Korjausrakentaminen
  • Strateginen johtaminen
  • Talotekniikka
  • Talous
  • Vuokraustoiminta

Linkit

Tarjouspyyntö – Pasi Taponen

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.