Pasi Orava

Vuokranantaja, kiinteistöalan hallitusammattilainen, taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja ja jäsen, Suomen Vuokranantajat Pohjois-Suomen aluepäällikkö ja Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi hallituksen jäsen.

0504855226
pasi.orava@vuokranantajat.fi

Esittely

Vuokrahuoneiston välittäjä (LVV), ITS Isännöitsijätutkinto, Luk, Talouspäällikkö, taloushallinnon erikoistumisopinnot ja Kiinteistöliiketoiminnan korkeakouludiplomi. Pitkä (noin 28 vuotta) kokemus useiden asunto-osakeyhtiönhallitusten puheenjohtajuudesta ja hallitusten jäsenyydestä;asunto-osakeyhtiön hallitusjäsenyysvuosia noin 140 vuoden verran,joista puheenjohtajavuosia noin 50 vuoden verran. Selkeä kokonaisnäkemys asunto-osakeyhtiöstä,vahva osaaminen asunto-osakeyhtiön taloudesta, reilu taloyhtiön osakkeenomistajien edunvalvoja, hyvä tuntemus isännöintikentästä, kyky kilpailuttaa isännöitsijä, aktiivinen, rohkea ja yhteistyökykyinen.

Toiminta-alueet

  • Pohjois-Pohjanmaa
  • Lappi

Osaamisalueet

  • Isännöinti
  • Hallinnon kehittäminen
  • Talous
  • Vuokraustoiminta

Tarjouspyyntö – Pasi Orava

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.