Kati Lepänaho

Hankintapäällikkö


katilepanaho@gmail.com

Esittely

Minua kiinnostaa tekemisen selkeyttäminen ja avoin keskustelu sekä järkevä ja jämpti rahankäyttö. Minulla on laaja-alaista kokemusta taloyhtiöiden ja kiinteistöalan hankinnan vastuutehtävistä sekä erilaisista kilpailutuksista, neuvotteluista ja sopimusten laadinnasta ja niiden viemisestä käytäntöön ja seurannasta. Kokemusta on yhtiön projekteista ja huoneistoremonteista käytännönkin tasolta. Tarjoan mielelläni osaamistani taloyhtiönne käyttöön.

Koulutus

Olen ETM, opiskellut taloustieteitä ja markkinointia. Olen myös LKV ja LVV ja asuntovuokraus/toimitilavuokrausasiat tuttuja. Olen käynyt vuonna 2022 Helsingin kauppakamarin HHJ ja HPJ kurssit sekä myös HAB koulutuksen.

Työkokemus

Olen toiminut reilut 20vuotta erilaisissa hankintavastaavan tehtävissä kiinteistöjohtamis- ja kiinteistövälitysalalla, teollisuudessa ja rahoitusalalla.

Luottamustoimet

Olen tällä hetkellä kolmen taloyhtiön hallituksessa, yhdessä puheenjohtajana, ja olen toiminut näissä rooleissa useita vuosia. Kokemusta taloyhtiöhallitustyöstä minulla on kymmenisen vuotta. Vuokraustoiminnasta minulla on kokemusta reilut 15 vuotta.

Toiminta-alueet

  • Pääkaupunkiseutu

Osaamisalueet

  • Hallinnon kehittäminen
  • Strateginen johtaminen
  • Talous
  • Vuokraustoiminta

Tarjouspyyntö – Kati Lepänaho

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.