Jouko Salo

Kauppatieteiden maisteri, IAT

0405210600
jouko.t.salo@hotmail.com

Esittely

Olen kokenut liike-elämän ja talouden ammattilainen. Viimeiset kaksi vuotta ennen siirtymistäni työeläkkeelle olen toiminut Kiinteistö Tahkolassa isännöitsijänä. Taloyhtiön talous, talouden ja rahoituksen suunnittelu ja strateginen johtaminen ovat vahvuusalueitani. Olen kielitaitoinen ja kykenen kommunikoimaan suullisesti sekä kirjallisesti sekä ruotsiksi että englanniksi.

Koulutus

Kauppatieteiden maisteri/ Isännöitsijän ammattitutkinto/ Yleisen teollisuusliiton sertifioitu uudistaja ja kehittäjä (heikossa taloudellisessa asemassa olevien pk-yritysten auttaminen)

Työkokemus

Kiinteistö Tahkola Helsinki, isännöitsijä/ Consultor Finland Oy, johtava konsultti/ Iriba Oy, toimitusjohtaja ja osakas/ Maritim, venetarviketukkuosaston johtaja/ Hedengren, kodinkoneosaston osastopäällikkö

Luottamustoimet

Pohjoiskaari 43, hallituksen puheenjohtaja/ Klaarantie 5, hallituksen puheenjohtaja/ Pohjoiskaari 13 (as. oy Pohjoiskaarenranta) hallituksen puheenjohtaja/ TopShopit EU Oy, hallituksen jäsen

Toiminta-alueet

  • Pääkaupunkiseutu

Osaamisalueet

  • Hallinnon kehittäminen
  • Isännöinti
  • Strateginen johtaminen
  • Talous

Linkit

Tarjouspyyntö – Jouko Salo

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.