Jary Kokkonen

Vuokranantaja, kiinteistöalan hallitusammattilainen, Insinööri ja Oy:n puheenjohtaja/omistaja.

+358 44 5400063
jary.kokkonen@outlook.com

Esittely

Olen ollut taloyhtiöissä hallituksissa nyt 7 vuotta. Hallitukset vaihtuneet välissä, kun koti vaihtunut hallitus urani alkuvaiheissa. Toden teolla olen alkanut opiskelemaan taloyhtiöiden johtamista 3 vuotta sitten Suomen Vuokranantajien avustuksella. Ymmärrän taloyhtiöiden hyvän hallintavan merkityksen osakkaiden omaisuuden arvolle ja osakkaiden, että asukkadein hyvinvoinnilla taloyhtiössä. Olen käynyt useammissa Suomen Vuokranantajien kabineteista aiheeseen perehtyen, varsinkin talouteen ja tilinpäätökseen keskittyen. Myös korjausrakentaminen tulossa tutummaksi koko ajan, takana yksi ikkunaremontti kerrostaloon ja molemmissa taloyhtiöissä on suunnitteilla julkisivun remontointi. Toisessa myös parveke remontointi. Olen myös omistamani asuntosijoitusyhtiön Mukavaa Asumista Oy:n puheenjohtaja ja toinen omistajista.

Koulutus

2017-2019 - Insinööri, Logistiikka-alan tutkinto. Jyväskylän Ammattikorkeakoulu. 2009 - Ajoneuvoasentaja, ammattikoulu. Lappia Ammattiopisto.

Työkokemus

Marraskuu 2019 - Jatkuu - Insinööri,System performance Nokia Oyj 2011-2017 - Koneasentaja/varastomies Betamet Oy. Tästä sitten logistiikka insinööri koulutukseen.

Luottamustoimet

Asunto Oy Vilkas-Salpa - Omistamme täältä sijoitusasunnon. Hallituksen puheenjohtaja. Toukokuu 2021 ja jatkuu. Asunto Oy Pyykösranta - Nykyiisen kotirivitalomme asunto-osakeyhtiö. Hallituksen Puheenjohtaja. Toukokuu 2020 ja jatkuu Asunto Oy Kananlaulu - Oman kotimme taloyhtiö. Hallituksen Puheenjohtaja Tou2016 - toukokuu 2019 Hallituksen jäsen Toukokuu 2015 - toukokuu 2016

Toiminta-alueet

  • Pohjois-Pohjanmaa

Osaamisalueet

  • Hallinnon kehittäminen
  • Talous
  • Vuokraustoiminta

Linkit

Tarjouspyyntö – Jary Kokkonen

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.