Esittely

Sijoittaja ja taloyhtiöiden hallitusammattilainen. Taloyhtiöiden hallitustyöskentelyn ammattilainen 60 hallituskauden kokemuksella. Uudiskohteissa olen ollut aktiivisesti mukana yhtiöiden alkutaipaleella varmistamassa oikean suunnan yhtiölle ja huolehtimassa asiallisesti tehtävistä takuukorjauksista. Vanhojen yhtiöiden osalta pääfokus on ollut yleisessä hallinnon tehostamisessa ja talouden optimoinnissa. Erilaisia korjaushankkeita on myös ollut käynnissä hallituskausieni aikana: käyttövesijohtojen uusinta, viemärien sukitus, linjasaneeraus, salaojien uusinta, palaneen rakennuksen uudelleenrakentaminen. Vaimomme kanssa omistamamme yrityksemme omistaa ja vuokraa noin 60 (noin 30 eri taloyhtiössä) asuinhuoneistoa Lohjalla, Pirkanmaalla ja Lappeenrannassa. Pyrin aktiivisella hallitustyöskentelyllä vaikuttamaan omistustemme arvonkehitykseen ja huolehtimaan, että taloyhtiömme ovat tehokkaasti hallittuja ja niissä on mukava asua.

Koulutus

Rakentamistalouden perusteet ja Rakennuttaminen, Tampereen Yliopisto 2022 arvosanoin 5/5 Hyväksytty Hallituksen Jäsen(HHJ) 2021 Laillistettu kiinteistönvälittäjä(LKV) 2020 Tuotantotalouden diplomi-insinööri Tampereelta 2007, oivallisesti

Työkokemus

Aarre ja Ilo Oy 2019-nykyhetki Hallituksen puheenjohtaja ja asuntosijoittamiseen keskittyvän perheyrityksemme ainoa työntekijä Nokian Renkaat 2005-2019 Viimeisimpänä tehtävänä Keski-Euroopan liiketoiminta-alueemme johtaminen. 350 m€ liikevaihtoa, 35 maassa noin 200 henkilön organisaation voimin. Sitä ennen erilaisia Supply chain, hinnoittelu, tuotepolitiikka ja liiketoiminnan tukemiseen liittyviä tehtäviä.

Luottamustoimet

Tällä hetkellä hallituksen puheenjohtaja 3 vanhassa kohteessa ja 2 uudiskohteessa. Näiden lisäksi hallituksessa 1 uudessa ja 1 vanhassa kohteessa. Yhteensä hallituskokemusta 30 hallituskauden ajan vanhoista kohteista ja 30 hallituskauden osalta uudiskohteista, yhteensä 17 eri taloyhtiöstä. Taloyhtiöt sijaitsevat Pirkanmaalla, Lohjalla ja Lappeenrannassa.

Toiminta-alueet

 • Pirkanmaa
 • Uusimaa

Osaamisalueet

 • Energiatehokkuus
 • Hallinnon kehittäminen
 • Isännöinti
 • Korjausrakentaminen
 • Strateginen johtaminen
 • Talous
 • Viestintä
 • Vuokraustoiminta

Linkit

Tarjouspyyntö – Hannu Liitsola

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
  Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.