Eino Rantala

Rakennusneuvos, Tekn.tri, Rakennuttajakonsultti, Tietokirjailija, AKHA ry Hallituksen jäsen

0400410835
eino.rantala@ekosto.fi

Esittely

Toimin kiinteistöalan hallitusammattilaisena, rakennuttajakonsulttina sekä kehittävänä tietokirjailijana olemassa olevan asuinrakennuskannan korjausrakentamisprosessin ja sen sisällön kehittämiseksi. Korjausrakentamisen suunnittelu-, korjaus- ja ylläpitoprosessien on hiouduttava vastaamaan kehittyvää älykorjausrakentamista ja sen vaatimaa kybertoimintaympäristöä. Tämä kiinteistö- ja rakennusalaa kehittävä toiminta on valjastettu taloyhtiöiden suurten korjaushakkeiden kuten, linjasaneerausten toteuttamiseksi. Pidän myös prosessin osapuolista huolta kustannusten, aikataulun ja laadun osalta ratkaisemalla asioita eri osapuolten näkemykset huomioiden.

Koulutus

DI 1974, Tekn.lis 1980, Tekn.tri 2003,

Työkokemus

Suunnittelija, EKONO ltd. Energiaosasto Erikoisinsinööri, Teollisuuden Sähköntuottajien liitto ry (TSL) Toimistoinsinööri Asuntohallitus/Koneteknillinen toimisto Yksikön johtaja, ENSTO Oy. (Sähkötarvikeyksikkö) Hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja Oy Energiakonsulttitoimisto Eino Rantala AB > EKOSTO OY 2006) 1983 - Johtaja, VTT Technology ltd. 1987-1989 Kehittävänä Rakennuttajakonsulttina vuodesta 2011 lähtien

Luottamustoimet

Runsaasti hallituksen jäsenyyksiä ja puheenjohtajuuksia eri järjestöissä taloyhtiöissä.

Toiminta-alueet

  • Pääkaupunkiseutu

Osaamisalueet

  • Hallinnon kehittäminen
  • Korjausrakentaminen
  • Strateginen johtaminen
  • Talotekniikka

Linkit

Tarjouspyyntö – Eino Rantala

Tarjouspyynnön lähettäjä

Nimi(pakollinen)

Taloyhtiön tiedot

Tarjouspyyntö

Kuvaus taloyhtiön tarpeesta ja muut mahdolliset tarjouspyynnön kannalta oleelliset lisätiedot.
Mihin mennessä tarjous halutaan?
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB, Max. tiedostot: 10.
    Liitäthän mukaan taloyhtiön viimeisimmän toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, sekä mielellään myös yhtiöjärjestyksen. Voit liittää mukaan myös muut tarjouksen tekemisen kannalta relevantit dokumentit. Sallitut tiedostomuodot ovat PDF ja JPG. Tiedoston suurin sallittu koko 10MB.